Ressam Nurdan İskender ölü olarak bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonlu Ressam Nurdan İskender yaşamış olduğu İstanbul’da ölü bulundu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 3 gün önce yakınları tarafından İstanbul emniyet Müdürlüğüne hakkında kayıp başvurusu olan Nurdan İskender’in cansız b

Ressam Nurdan İskender ölü olarak bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonlu Ressam Nurdan İskender yaşamış olduğu İstanbul’da ölü bulundu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 3 gün önce yakınları tarafından İstanbul emniyet Müdürlüğüne hakkında kayıp başvurusu olan Nurdan İskender’in cansız bedeni bugün Adli Tıp’da bulunan kimliksiz olan cesetler arasında yer altığı öğrenildi. Resmi kaynaklarca henüz nasıl öldürüldüğü öğrenilemezken yakınları almış oldukları acı haber ile şoke oldular.

İstanbul Polisinin hummalı çalışması sonrasında Ressam Nurdan’ın Kasımpaşa’daki evinden ayrıldıktan sonra kaybolmasının ardından çantasının Unkapanı’nda bulunduğu öğrenildi. Çanta içerisinde genç kadının parasının ve kıymetli eşyalarının alınmadığı gözlemlendi. Olayla alakalı polis soruşturma başlattı.

Adli Tıp Kurumu morgunda beklediğinin öğrenilmesi üzerine polis harekete geçti. Adli Tıp kurumunda polis ekiplerinin resimle yaptıkları karşılaştırmada cesedin Nurdan İskender'e ait olduğu tespit edildi. Cesedin boy, kilosu ve yüzündeki bir benin Nurdan İskender'le aynı olması üzerine aileye haber verildi. Kesin teşhis için aile üyelerinin Adli Tıp Kurumu morguna gelmesi bekleniyordu. Adli Tıp Kurumu'na gelen ailesi, cesedin Nurdan İskender'e ait olduğunu teşhis etti.

CESET ÜZERİNDE HERHANGİ BİR DARP İZİ YOK

Öte yandan ceset üzerinde Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan ilk incelemede vücudunda herhangi bir darp ya da yaralanma izine rastlanmadığı belirlendi. Ön otopside ölüm sebebinin "suda boğulma" olarak kayıtlara geçtiği ancak yapılacak testlerin ardından ölüm sebebinin kesinlik kazanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber