Recep Denizer yeni av sezonunu böyle değerlendirdi...

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da balıkçılık denince ilk akla gelenlerden olan Denizer Balıkçılığın sahibi Recep Denizer, av sezonun açılmasıyla haber61’e önemli açıklamalar yaptı.   Çarşıbaşı Limanı’nda sezon açılış törenine katılan ve burada verdiği ka

Recep Denizer yeni av sezonunu böyle değerlendirdi...
Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da balıkçılık denince ilk akla gelenlerden olan Denizer Balıkçılığın sahibi Recep Denizer, av sezonun açılmasıyla haber61’e önemli açıklamalar yaptı.
Çarşıbaşı Limanı’nda sezon açılış törenine katılan ve burada verdiği katkılardan ötürü plaketle onurlandırılan Denizer, “Denize açılmadan evvel küçük teknelerden aldığımız bilgilerden yola çıkarak bu sezon iyi geçecek diye düşünüyoruz. Geçen yıldan iyi geçecek diye düşünüyoruz. Şu andaki görüntü bunu gösteriyor. Tahmin ediyoruz en azından. Allah herkesin gönlüne göre verir diyoruz. İlk defa palamut, lüfer, istavrit buna benzeri çeşitler olacak ama bizim en büyük beklentimiz hamsi tabiki..   Bu sene deniz suyu çok sıcaktı inşallah hamsiyi etkilemez. Sıkıntı olmaz umarım. Bol olsun istiyoruz. Vatandaş yesin istiyoruz, tememinniz bu” diye konuştu. 
“Ben şimdi birşey diyeceğim ama beni kimse yanlış anlamasın” diyen Denizer, sözlerine şu şekilde devam etti; “ Devletten Allah razı olsun. Devletin bütün balıkçılara yapmış olduğu en büyük katkı mazotun fiyatının şu anda balıkçıya 1600 lira olmasıdır. ÖTVsiz 1600 liraya balıkçılarımıza veriyor. Allah razı olsun. Piyasada 4 bin liradır. Herkes çok memnun”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler