Pekşen'den Flaş Akyazı açıklaması

Haluk Pekşen'den Akyazı Stadı ile ilgili açıklama...

Pekşen'den Flaş Akyazı açıklaması
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Akyazı Stadı ile ilgili olarak sezona yetişmesi halinde AK Parti'yi kutlayacaklarını söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nin sezona yetişmesi durumunda AK Parti’yi çiçeklerle kutlayacaklarını söyledi. 

CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda partililerle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Sürmene ilçesindeki Kutlular mevkiinde bulunan çöp tesisinden çıkan metan gazının toplu ölümlere neden olacağını iddia etti. Kutlular mevkiindeki ölüm tehlikesinin devam ettiğini belirten Milletvekili Pekşen, “Ben korkuyorum. Kutlular'da her an toplu bir ölüm olabilir. Çünkü o metan gazı sızıntısı orada büyük bir yoğunlukla toplumun her yerine dağılmaktadır” dedi.

Trabzon’un Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi Işıklar Mevkiinde meydana gelen heyelan olaylarıyla ilgili Milletvekili Pekşen, “Yarın Işıklar’da daha şiddetli bir yağmur yağması sonucu oluşabilecek olan bir yağmurda insanların can kaybı oluşursa emin olun bu şehirde hiç kimseyi koltuğunda oturtturmam. Buna herkes emin olsun” ifadelerini kullandı.

Akyazı Stadı'nın tamamlanarak önümüzdeki sezona yetişmesi durumunda AK Partilileri ellerine aldıkları çiçeklerle kutlayacaklarını kaydeden Milletvekili Pekşen, “Akyazı Stadı ne yazık ki yeni bir yalan süreci içerisinde oyalanmaya devam ediyor. Bu stadın bırakın bir iki aya yetişmesini sezona yetişirse biz Cumhuriyet Halk Partililer buradaki bütün örgüt olarak elimize çiçekleri alarak AK Partilileri kutlayacağız. Ama bu sezona yetişemezse bu AK Partilileri Trabzon’da sokağa çıkartmamak Trabzonlular'ın birinci görevidir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber