Pazarcıya Kar Engeli!

Her pazartesi günleri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi’ne kurulan pazartesi pazarı bu hafta yoğun kar yağışı nedeniyle pazarcılara tezgah açtırmadı. İlçede iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı pazarcı esnafını vurdu.    Etkili kar yağışı nedeni

Pazarcıya  Kar Engeli!
Her pazartesi günleri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi’ne kurulan pazartesi pazarı bu hafta yoğun kar yağışı nedeniyle pazarcılara tezgah açtırmadı. İlçede iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı pazarcı esnafını vurdu. 
 
Etkili kar yağışı nedeniyle esnafın tezgah açamadığını belirten Fatsa Seyyar Pazarcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Kemal Çatalkaya, “Kar yağışı her zaman pazarcı esnafımızı etkiliyor. Birkaç esnafımızın zorda olsa tezgahlarını açmışlar fakat genel olarak bakıldığında esnaflarımız pazara gelmemişler. Kış şartlarında zaten işlerimiz çok iyi olmuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber