Ortak açıklama "Trabzon için olmaz ise olmaz"

Trabzon’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, 1 Kasım seçim sonuçları sonrasında Trabzon’un en az bir bakanlık alması gerektiğini savundu. Trabzon Ticaret ve Sanayiciler Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu; “ Şehirler bir bakan yarışmasına girdi. Trabz

Ortak açıklama "Trabzon için olmaz ise olmaz"

Trabzon’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, 1 Kasım seçim sonuçları sonrasında Trabzon’un en az bir bakanlık alması gerektiğini savundu. Trabzon Ticaret ve Sanayiciler Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu; “ Şehirler bir bakan yarışmasına girdi. Trabzon’un bu yarış içine girmesi doğru değil. Milletvekilim Süleyman Soylu’nun bakan olması çok yüksek. Ayşe Hanımında Bakan olmasını bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, “ Trabzon’da ki projelerin hayata geçmesi için bakana ihtiyacımız var. Bu şehir gördü ki, bakansız olmuyor. Olmaz ise olmaz. Her ne kadar bakansız ta bu işler yürüyor denilse de  Trabzon’un önüne set çekiliyor.”dedi.

Trabzon Ticaret Odası Başkanı Mehmet Cirav, “ AK Parti’nin Trabzon’da elde ettiği tarihi başarı il bu şehir artık bakanlığı hak etti diyebiliriz. Bu saatten sonra Trabzon’a bakanlık verilmemesi haksızlık olur.”kelimesine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler