Ortahisar’a Yardım Teşekkürü

Artvin'in Arhavi Belediyesi, 24 Ağustos'ta ilçelerinde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla Ortahisar Belediyesi'nin göndermiş olduğu iş makinesi, ekipman ve personel yardımlarına teşekkür etti. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Ortahisar Belediy

Ortahisar’a Yardım Teşekkürü

Artvin'in Arhavi Belediyesi, 24 Ağustos'ta ilçelerinde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla Ortahisar Belediyesi'nin göndermiş olduğu iş makinesi, ekipman ve personel yardımlarına teşekkür etti.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Ortahisar Belediyesi'nin sağlamış olduğu desteğe şahsı ve Arhavi halkı adına minnettar olduğunu ifade ederek, zor günlerinde Ortahisar Belediyesi'nin yanlarında olmasının kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini kaydetti. Böyle afetlerin bir daha hiçbir yerde yaşanmaması dileğini de ileten Hekimoğlu , "24 Ağustos 2015 tarihinde ilçemizde aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel, toprak kaymaları ve taşkınlar sonucunda oluşan afet nedeniyle, ilçemize gerek iş makinesi ve gerekse ekipman olarak önemli destek sağladığınız. Bu zor günümüzde Ortahisar Belediyesi olarak yanımızda bulunarak bizleri ziyadesiyle mutlu ettiniz. Ortahisar Belediyesi sağlamış olduğu desteğe olduğunuz desteğinize şahsım ve Arhavi halkı adına minnettarız. Bir daha böyle bir afeti yaşamamak dileği ile başta şahsınız meslektaşım olmak üzere, emeği geçen tüm belediye çalışanlarınıza şükranlarımı sunar, teşekkür ederim" dedi.

YARDIMLAŞMALAR YAŞANAN ACILARI HAFİFLETİYOR

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç de Başkan Hekimoğlu'nun yardım teşekkürüne yazmış olduğu cevapta sel felaketlerinin bütün Karadeniz bölgesi gibi Trabzon'da da yaşandığını belirterek bu nedenle bölgedeki bütün belediyelerin bu tür tabii afet zamanlarında yardımlaşmasının yaşanan acıların bir nebze olsun hafifletilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Sel felaketinin duyulmasından itibaren hem Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin hem de Ortahisar Belediyesi'nin durum değerlendirmesi yaparak afet bölgesine nasıl yardım yapılacağını konuştuklarına belirten Başkan Genç, "Şehrimizde sel felaketlerinde yaşanan acılara bizzat şahit olduğumuzdan bölge halkının da yaşadığı acıları ve kayıpları çok iyi anlıyoruz. Onların yanında olduğumuzu göstermek için hemen Belediyemizin ekiplerini görevlendirdik." İfadelerine yer verdi.

Öte yandan Köprübaşı ilçesinde yaşanan sel felaketine de duyarsız kalmayan Ortahisar Belediyesi'ne yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Tekke teşekkür etti.

Arhavi’den, Ortahisar’a Yardım Teşekkürü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler