Ortahisar Kaymakamlığı tartışması

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kaymakamlık binası restore ediliyor. Uzunsokak’da bulunan binanın restore edilmesi işlemleri beraberinde tartışmada yarattı. Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Trabzon Ortahisar İlçesi Gurup Başkanı Davut Çakıroğlu, binanın aslı

Ortahisar Kaymakamlığı tartışması

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kaymakamlık binası restore ediliyor. Uzunsokak’da bulunan binanın restore edilmesi işlemleri beraberinde tartışmada yarattı. Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Trabzon Ortahisar İlçesi Gurup Başkanı Davut Çakıroğlu, binanın aslına uygun olarak restore edilmediğini ifade etti. Çakıroğlu, “ Kaymakamlık önünde bulunan taşlar toplam 100 yıllık bir tarihi geçmişe sahip. Oradaki restorasyon aslına uygun olarak yapılmıyor.”dedi.

Çakıroğlu, “ O çalışmanın aslına uygun yapılım yapılmadığı konusunda Anıtlar Kurulu yerinde bir denetim yapmış mı? Denetim yok. Orada Tarihi taşlar balyozla yerle bir edilmiş. Yetkililer önlerine gelen yazılara sıcak odalarında sadece imza atıyorlar. İş bu değildir. Orada o iş ehline verilmemiş. Balyozu eline alanlar koskoca tarihi balyozladırlar.”diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber