Ortahisar'da okullar yeni eğitim yılına hazır

Ortahisar Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında ilçedeki bütün okullarda hazırlıklarını tamamladı.

Ortahisar'da okullar yeni eğitim yılına hazır

Ortahisar Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretimi yılı için ilçedeki bütün okullarda hazırlıklarını tamamladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 19 Eylül Pazartesi günü itibarıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayacak okullarda bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Ortahisar Belediyesi'nin Fen İşleri ve Temizlik İşleri'ne bağlı ekipler okulları yeni eğitim yılına hazırlamak için, başta okul alanlarının temizliği olmak üzere, bakım ve onarım, korkuluk, peyzaj çalışmaları, araç ve gereç yardımı, boya ve oyun alanları gibi  konularda eksikliklerin tamamlanması için hummalı bir çalışma yürüttü.

EĞİTİM HER ŞEYİN BAŞIDIR

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 'Eğitim her şeyin başıdır' anlayışıyla okullardaki bütün noksanlıkları tamamlamak ve ihtiyaçları karşılamak için belediye imkanlarını sonuna kadar kullandıklarını söyledi.

Ortahisar Belediyesi'nin 'olmazsa olmazları' arasında eğitim faaliyetlerine desteğin çok önemli bir yer teşkil ettiğini dile getiren Başkan Genç okulların fiziki mekan eksikliklerinin giderilmesine ve temizliklerinin yapılmasına çok büyük önem verdiklerini kaydederek, "Öğretmenlerimiz eğitim faaliyetlerini yürütürken hiçbir konuda eksiklik yaşamamaları ve çok verimli bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için büyük gayret gösteriyoruz. Bu konuda belediyemize, gerek okul yöneticileri, gerekse öğrenci ve veliler tarafından bildirilen ihtiyaçların karşılanması için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gayretlerimizi sürdüreceğiz. Yeter ki çocuklarımız daha sağlıklı ortamlarda çok daha kaliteli bir eğitim alarak, Trabzon'umuza ve ülkemize hayırlı bireyler olarak eğitim süreçlerini tamamlasınlar. Biz bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Biz eğitimle ilgili faaliyetlerimizi 'Eğitim  söz konusu olunca akan sular durur' anlayışıyla bugüne kadar yürüttük bundan sonra da böyle yürütmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle de 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının bütün ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber