Ortahisar'da meclis toplandı

Ekim ayı toplantısı yapıldı

Ortahisar'da meclis toplandı

Ortahisar Belediyesi Meclisi, yaz tatilinden sonra ekim ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yapılan yoklamanın ardından meclis oturumunu yöneten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yaz tatili dolayısıyla toplanmayan meclisini; belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirdi.

Başkan Genç, belediye meclis üyelerini yürütülen; yaşlılara, hastalara ve engellilere yönelik evde bakım hizmetleri, asfaltlama, betonlama, Atık Pil ve Atık Yağ toplama Projesi, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi, Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi ve okullara yapılan yardım ve destek çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Meclis üyelerini yürütülen projelerle ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Genç, ekim ayında Meclis'te bütçe görüşmelerinin başlayacağını ve yoğun bir gündem maddesiyle görüşmelerin devam edeceğini söyledi. Meclise gündem maddesi olarak gelen; 2017 Yılı Performans Programının Görüşülmesi, 2017-2019 Mali Yılı Tahmini Bütçesinin Görüşülmesi, 2017 Yılı Gelir Tarifesinin  Görüşülmesi ile ilgili maddelerin ilgili komisyonlara gönderilmesi talebi oybirliğiyle kabul edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber