Orhan Kaynar Futbol Turnuvası sona erdi

TGC Orhan Kaynar Futbol Turnuvasında şampiyon Şampiyonspor oldu.

Orhan Kaynar Futbol Turnuvası sona erdi

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) organizasyonu ile bu yıl 9’uncusu düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi. 

KARŞILAŞMADAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

Hürriyet Gazetesi Karadeniz Temsilciliği görevini yürütürken 2001’de hayatını kaybeden gazeteci Orhan Kaynar anısına bu yıl 9’uncusu düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın finali ASKF Sahası’nda yapıldı. Final maçını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, Basın İlan Kurumu eski müdürü Mehmet Atalay, merhum Orhan Kaynar’ın kızı Dilara Kaynar Babul, Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, çok sayıda davetli, gazeteciler ile yakınları takip etti. 

KARŞILAŞMADAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!



ŞAMPİYONSPOR KUPANIN SAHİBİ

Şampiyonspor ile FC Diriliş takımlarının karşı karşıya geldiği final maçının başlama vuruşunu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile merhum Orhan Kaynar’ın kızı Dilara Kaynar Babul gerçekleştirdi. Karşılaşmayı 4-2 kazanan Şampiyonspor, kupanın sahibi oldu. Final maçının ardından iki takıma da kupaları ve ödülleri takdim edildi. Ödül törenin ardından ise iki takımın oyuncuları, katılımcılarla birlikte anı fotoğrafı çekildi.









HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber