Orhan Aydın'ın son mesajı kimlere nasıl oldu?

KTÜ Rektör Adayı Orhan Aydın'dan mesaj...

Orhan Aydın'ın son mesajı kimlere nasıl oldu?
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör adayı Orhan Aydın son mesajını yayınladı. Mesajında şunları kaydetti; 

Saygıdeğer Hocam,

Yarın (12 Temmuz 2016, Salı) üniversitemizde yeni bir seçim heyecanını birlikte yaşayacağız. 

Bu seçim, üniversitemizde değişim ve yenilenme adına önemli bir fırsattır. Aday olmayı medeni cesaretten öte bir sorumluluk olarak gördüğümü defalarca ifade ettim. Bu üniversitenin çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyor ve bunu başarabilecek potansiyelin üniversitemizde var olduğuna inanıyorum.

Bu süreçte sizleri ziyaret ederek; çok kıymetli vakitlerinizi aldım. Görüşmelerimiz sırasında, Üniversitemizin geleceği adına çok değerli fikir, görüş ve önerilerinizi benimle paylaştınız. Daha güzel yarınlar adına heyecanıma ortak oldunuz. Beni daha da yüreklendirdiniz.Sabır ve güleryüzünüz için sonsuz şükranlarımı sunarım. 

Bütün kalbimle inanıyorum ki, ülkemizin bu güzide kurumunu, kuruluşundaki ruha ve ufka uygun olarak, birlikte ön sıralara taşıyacağız.

Aklın ve kalbin ortak ikliminde, ufkumuzu ve enerjimizi birleştirerek nice güzel başarılara hep birlikte imza atacağız.

Kapımızı ve gönlümüzü her  zaman bütün KTÜ ailesine açık tutarak,  KTÜ'lü olmanın ayrıcalığını hep birlikte yaşayacağız.

Bütün güzellikleri birlikte paylaşmak adına; sabırla, inaçla, yürekle ve umutla yürüdük ve bugün çok daha güçlü yürüyoruz. 

Bu işlerin nasip olduğuna inanan biri olarak, yapılacak olan seçimin Üniversitemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Prof. Dr. Orhan AYDIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler