Orhan Aydın'dan o iddiaya çok sert yanıt;

Muhatabım bile değilsin, Bizi bilen bilir sen geçmişine bak, Biz vatan derdinde sen seçim

Orhan Aydın'dan o iddiaya çok sert yanıt;

Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı - KTÜ Rektör adayı Orhan Aydın, KTÜ Rektör Yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez'in kendisi hakkında "paralel" iddialarına cevap verdi.

Orhan Aydın Hakyemez'e "sen geçmişine bak, yalan söyleme" mesajı verdiği açıklamasında şunları kaydetti;

İNLERİNDEN ÇIKARILANA KADAR NÖBETE DEVAM

Bazı gazetelerde ve haber sitelerinde Rektör Yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez'in açıklamalarını okudum. Bu ifadeleri muhatap alıp, cevap vermeyi zul addederim. Bu çevrelerin geçmişte olduğu gibi bugün de konjöktürel iftiralarına hep maruz kaldım. Herkes kumaşına göre elbise giyinir. Bu dönem şahsi menfaatlerimizi ve hesaplarımızı bir kenara koymamız gereken, olağanüstü bir dönemdir. KTÜ'de neler olduğu, neler yaşandığı, kimin geçmişte ve bugün nerede durduğu ve bizlerin hem dün hem de bugün söylemleri kamuoyu tarafından iyi bilinmektedir. Kimlerle olmayacağımızı biliyoruz diyerek vatan hainlerine karşı olan duruşumuzu ve safımızı her fırsatta ifade ettik. Bu konuda kararlı bir mücadele başlamıştır ve sonuna kadar bu mücadelenin içinde ve devletimizin yanındayız.

Bizim derdimiz millet. Bizim derdimiz vatan. Bizim derdimiz devlet. Bizim derdimiz bayrak. Devletin ve milletin elbirliği içinde FETÖ'ye karşı tarihe not edilecek duruşuna ve mücadelesine tanık oluyoruz. Daha önceki açıklamalarımda defalarca söylediğim gibi FETÖ bir ihanet şebekesidir. Bu terör örgütünün oyunları hiç bitmez. Bu millet, bu topraklarda çok oyunu bozmuştur. Bu oyunu da bozacağız İnşallah. Bu hainler inlerinden çıkarılana kadar bu millete uyku yok. Demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Ve son olarak da şunu söylemek istiyorum. Bir seçim dönemi yaşadık ve Rektörümüz Süleyman Baykal ile yarıştık. Süreç devam ediyor. Bu sürecin üniversitemiz için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Mesele bir memleket meselesi iken, bir savunma ve suçluluk psikolojisinde, süreci manipüle etmek adına yapılan bu tür girişimleri şiddetle kınıyorum.

Bugün üniversite olarak, Trabzon olarak ve bütün Türkiye olarak, Türk milletinin birliği ve devletimizin bekası adına, demokrasi adına ve aydınlık yarınlarımız adına, bir olma ve diri olma zamanıdır.

Saygılarımla

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber