Ordulular, İstanbul'da Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Dernekler Federasyonu (ORGEF) tarafından organize edilen kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi. Orduluların sıkıntılarını dinleyen Başkan Yılmaz, hemşehrileriyle Ordu'daki gelişmeleri paylaştı. İsta

Ordulular, İstanbul'da Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Dernekler Federasyonu (ORGEF) tarafından organize edilen kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi. Orduluların sıkıntılarını dinleyen Başkan Yılmaz, hemşehrileriyle Ordu'daki gelişmeleri paylaştı.

İstanbul'da bulunan Ordu il ve ilçe dernekleri yöneticileri kahvaltıda bir araya geldi. Ordu Dernekler Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleşen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Dernekler Federasyonu (ORGEF) Genel Başkanı Ali Çelik, ORDEF Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Ordu il ve ilçe Dernek başkanları katıldı. İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Enver Yılmaz Ordulu vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Yılmaz, sonrasında yaptığı konuşmada Ordu'daki gelişmeleri hemşehrileriyle paylaştı.

"İSTANBUL'DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN HER AY TOPLANACAĞIZ"

İstanbul'da bulunan hemşehrileriyle bir araya gelmenin onur verici olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, "ORGEF İstanbul'daki Ordulu hemşehrilerimizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Bugün davet üzerine dernek başkanlarımızla genel bir değerlendirmede bulunduk. Biz toplantının ardından her ay İstanbul'a gelmek suretiyle İstanbul'da bulunan hemşehrilerimizin sorunlarını sıkıntılarını, Ordu ile olan koordinasyonlarını, İstanbul'daki sorunlarının çözümünde üzerimize düşen sıfatı da kullanmak suretiyle bir çalışma organizasyonu düşündük" dedi.

"ÇALIŞMALARLA GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Memleket özlemi çeken Ordulular için çalışmalar yapılacağına değinen Başkan Yılmaz," İnşallah her ay bir ilçede bulunan Ordulu hemşehrilerimizle memleket özlemlerini giderecek çalışmalar yapacağız. Bugün burada yoğun katılım oldu. İlçe başkanlarımızın burada olması bizler açısından da onur ve gurur verici. Ordu İstanbul'da nüfus yoğunluğu fazla olan illerden bir tanesi. İstanbullular açısından övünç verici ama Ordulular açısında da üzüntü verici. Büyükşehir olarak yaptığımız çalışmalarla gönül köprülerimizi daha da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler