Ordu'da kayboldu Giresun'da öldürüldü!

 Ordu'da kaybolan bir kişinin 15 gün sonra Giresun'da cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada 1 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.   Alınan bilgiye göre, Fatsa ilçesinde kayıp olduğu bildirilen ve 15 gün sonra cesedi bulunan 45 yaşındaki Recai

Ordu'da kayboldu Giresun'da öldürüldü!
 Ordu'da kaybolan bir kişinin 15 gün sonra Giresun'da cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada 1 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.
 
Alınan bilgiye göre, Fatsa ilçesinde kayıp olduğu bildirilen ve 15 gün sonra cesedi bulunan 45 yaşındaki Recai C'nin öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü serbest kaldı. 4'ünün sorgusu yarın yapılacak.
 
Recai C'yi firari Ferdi B. ile öldürdüklerini itiraf eden komşusu Mevlüt S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ünye Cezaevine gönderildi. Bir gazetecinin, Mevlüt S'nin Fatsa Adalet Sarayına getirildiği sırada, "Neden böyle bir şey yaptın" sorusu üzerine, "Böyle bir şey olsun istemezdim, pişmanım. Takdiriilahi" yanıtını verdi.
 
Şüpheli Kenan G. ile eşi Hamide G. ve oğlu Barkın G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Gözaltında bulunan Recai C'nin eşi Sevgi C. ile İbrahim A, İsmail Y. ve Süleyman A'nın da sorgusunun yarın yapılacağı öğrenildi.
 
Şüpheli firari Ferdi B'nin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler