Ordu’da ilk kez böyle görüntülendi

Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük üçüncü ili olan ve bugüne kadar 4 mevsimde her türlü fotoğrafı çekilen Ordu, ilk kez sis altında görüntülendi. Kuzey Doğu Fotoğrafçıları (KUDOF) Derneği Başkanı İlhan Türkmen'in 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin zirv

Ordu’da ilk kez böyle görüntülendi

Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük üçüncü ili olan ve bugüne kadar 4 mevsimde her türlü fotoğrafı çekilen Ordu, ilk kez sis altında görüntülendi.

Kuzey Doğu Fotoğrafçıları (KUDOF) Derneği Başkanı İlhan Türkmen'in 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin zirvesinden çektiği "sis altında Ordu" fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medyada Ordu adını taşıyan sayfalarda paylaşım rekoru kıran ve yüz binlerce kez tıklanan fotoğraf, Türkiye geneli fotoğraf sitelerinde de "günün fotoğrafı" oldu. "Sis altında Ordu" fotoğrafı son yıllarda yerli ve yabancı turist sayısında artış gözlenen ve doğal güzellikleriyle bilinen Ordu'nun en güzel fotoğrafları arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler