Ordu'da Emniyet çalışıyor

Ordu'da son 6 ay içerisinde çeşitli suçlardan aranan ya da kesinleşmiş cezasından dolayı yakalama kararı olan 2 bin 908 kişiden bin 979 kişinin yakalandığı bildirildi. Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, yaptığı açıklamada, ocak ayının son haftası göreve

Ordu'da Emniyet çalışıyor
Ordu'da son 6 ay içerisinde çeşitli suçlardan aranan ya da kesinleşmiş cezasından dolayı yakalama kararı olan 2 bin 908 kişiden bin 979 kişinin yakalandığı bildirildi.
 
Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, yaptığı açıklamada, ocak ayının son haftası göreve başladığını belirterek, "Ocak ayından bu yana kent genelinde çeşitli suçlardan aranan yaklaşık 2 bin kişiyi yakaladık" dedi. 
 
Göreve geldiği ilk gün verdiği sözlerin başında, aranan şahsın kalmayacağı yönde olduğunu anımsatan Tayfur, "Bugün önümüze gelen rakamlar gösteriyor ki sözümüzü tutmuşuz" diye konuştu. 
 
Çeşitli suçlardan araması olan ve kesinleşmiş hapis cezasından dolayı da yakalama kararı çıkan 2 bin 908 kişiden, bin 979'nu yakalama başarısı gösterdiklerini vurgulayan Tayfur, "Şu anda geriye 929 kişi kaldı. Bu kişilerinde yakalanması için çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz yıl sonunda bu rakamı sıfırlamak" ifadesini kullandı. 
 
Bu konuda her birimi ve başındaki amirleri ve tüm polisleri kutladığını da vurgulayan Tayfur, "Özellikle Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz ve ilçe müdürlüklerimiz bu işin yükünü çekti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum" değerlendirmesini yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler