Ordu'da 9 saat sonra flaş gelişme!

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde sabah ellerinde tabanca ve yüzlerinde kar maskesi ile kuyumcu dükkanına girerek soygun gerçekleştirmek isteyen Ömer S. ve G.S. isimli kardeşler, polisin yaklaşık 9 saat süren ikna çabaları sonucu teslim oldu.  Ellerindeki son reh

Ordu'da 9 saat sonra flaş gelişme!

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde sabah ellerinde tabanca ve yüzlerinde kar maskesi ile kuyumcu dükkanına girerek soygun gerçekleştirmek isteyen Ömer S. ve G.S. isimli kardeşler, polisin yaklaşık 9 saat süren ikna çabaları sonucu teslim oldu. 

Ellerindeki son rehine Arif Güneş'i de serbest bırakıp polise teslim olan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında polis aracına bindirilip emniyete götürüldü. 

Fatsa'da sabah saat 09.30'da başlayan, kuyumcudaki 5 kişiden 1 kişinin ayağından vurulduğu, diğerlerinin rehin alındığı soygun girişimi, 9 saat sonra son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber