Öğretmenlerden Vali Yavuz'a ziyaret

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve beraberindeki öğretmenler Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

Öğretmenlerden Vali Yavuz'a ziyaret
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.  

Vali Yavuz, burada yaptığı konuşmada, ülkelerin geleceği için eğitimin en temel hizmet alanlarından birisi olduğunu söyledi.  Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Yavuz, şöyle konuştu: ''Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bilgiyle, vatan, millet ve insan sevgisiyle yetiştirildiğinde, geleceğimiz mutlaka daha parlak ve daha güzel olacaktır. Onun için bu fedakar ve kutsal görevi yapan öğretmenlerimiz, çok önemli ve büyük bir hizmet görüyorlar. Bugün biz, öğretmenlerimize şükranlarımızı ve onların emeklerinin karşılığı olarak saygımızı göstermek istiyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik verilmesi dolayısıyla kutlanan bir gün. Tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber