Offroad Tutkunları Karın Tadını Çıkardı!

Araçlarıyla yüksek rakımlı yerlere giden offroad severler, “Biz bu işi hobi olarak yapıyoruz. Ailelerimizle birlikte her kış bu tür organizasyonlar yaparak offroad yapıyoruz” dediler. Özellikle karlı havalarda safari düzenlediklerini belirten Emin Baygın,

Offroad Tutkunları Karın Tadını Çıkardı!
Araçlarıyla yüksek rakımlı yerlere giden offroad severler, “Biz bu işi hobi olarak yapıyoruz. Ailelerimizle birlikte her kış bu tür organizasyonlar yaparak offroad yapıyoruz” dediler.
Özellikle karlı havalarda safari düzenlediklerini belirten Emin Baygın, “Bizler kendi ciplerimizle yaylalara gidiyor ve keşiflerde bulunuyoruz. Kendimize soğuk hava şartlarında eğlence bulmuş oluyoruz. Cipi olan bir kaç arkadaşımızla hafta sonları bir araya gelerek bu gezileri gerçekleştiriyoruz. Cipi olan tüm arkadaşlarımızın da bizlere ulaşarak gezilerde yanımızda olmasını istiyoruz. Karlı havalarda ciplerimizle hareketler yapıyoruz ve performanslarını ölçüyoruz. Bu bizim için farklı bir eğlence” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber