Of'ta sağanak yağış etkili oldu

Of'ta sağanak yağış nedeniyle bazı yollar kapandı.

Of'ta sağanak yağış etkili oldu
Trabzon'un Of ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yollar kapandı.

Of'da sağanak nedeniyle bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.

Aralıklarla devam eden yağışlar sonucu ilçeye bağlı Çataldere, Bölümlü, Cumapazarı, Uğurlu, Gürpınar, Taşhanpazarı ve Fındıkoba mahalle yollarında toprak kaymaları meydana geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesi'ne bağlı ekiplerce tıkanan menfez ve kanal ağızlarına müdahalede bulundu. Toprak kaymasının yaşandığı bazı yollar araç ve yaya trafiğine kapandı.

Çalışmaları takip eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yağış sonrası ulaşıma kapanan yolların açılması için çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Olayın sevindirici yanı çok şükür herhangi bir can kaybı ve çok büyük yıkımın olmamasıdır. Devletimiz güçlüdür. Gerek büyükşehir belediyemiz gerekse Of Belediyemiz ekipleri tarafından olay anından itibaren çalışmalara başladık. AFAD ekiplerimiz hasar tespit çalışmalarını yaptı. İnşallah en kısa sürede yaraları saracağız." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber