Of sokaklarında kayak yapan müdür

Kar ve buzlanma çok sayıda insan için hayatı olumsuz yönde etkilerken çocukların yanı sıra karın keyfini sürenler de var.   Renkli kişiliği ve kayaksever özelliği ile bilinen Of İcra Müdürü Aytekin Akpınar, sabah sporunda Okul Caddesi’nde kayak yaptı.   K

Of sokaklarında kayak yapan müdür
Kar ve buzlanma çok sayıda insan için hayatı olumsuz yönde etkilerken çocukların yanı sıra karın keyfini sürenler de var.
 
Renkli kişiliği ve kayaksever özelliği ile bilinen Of İcra Müdürü Aytekin Akpınar, sabah sporunda Okul Caddesi’nde kayak yaptı.
 
Kayak yapmayı çok seven Müdür Akpınar, her kar yağışında patenlerini ayağına giyerek uygun yerlerde kayak yapıyor.
 
 
Soğuk hava nedeniyle Of Merkezdeki kar birikintisinin buza dönüşmesini fırsat bilen Müdür Akpınar, bu kez Okul Caddesi üzerinde kayak keyfi yaşadı.
 
Akbank yokuşu olarak bilinen Belediye önündeki yokuşta tuzlama çalışması yapıldığı için buzların eridiğini ve rampada kayak yapamadığını ifade eden Akpınar; “Bu sene kar duamız kabul oldu. Bol kar yağdı. Yerler güzel buzlandı. Biz de bu güzel ve bulunmaz fırsatı değerlendirelim istedik. Sabah sporumuzu yaptık” diye konuştu.
 
Kaynak : Ofhavadis

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber