Of Medya Derneği’nde bayrak teslimi

Of Medya Derneği'nde görev değişimi yaşandı.

Of Medya Derneği’nde bayrak teslimi
Of Medya Derneği’nin Aralık Ayı olağan toplantısı devir teslim törenine sahne oldu. Toplantıda Başkan Ahmet Muratoğlu, derneğe hizmetlerinden dolayı kurucu Başkan Yüksel Yaşar’a Teşekkür plaketi takdim etti.

Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu, kuruluş amaçlarının halka basın yolu ile hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Bizler basın mensupları olarak derneğimizi Of ve Yöre Halkına basın yolu ile hizmet etmek için kurduk. Gerek halkın dillendirdiği sorunları yetkililere iletme, gerekse icraat makamındakilerin faaliyetlerini halka duyurma noktasında araç oluyoruz." diye konuştu.

DEMOKRASİ ÖRNEĞİ SUNUYORUZ

Kurucu Başkan Yüksel Yaşar ise, “2013 yılında birlikte kurduğumuz 3 yıldır başkanlığını yürüttüğüm, kurucu başkanı olmaktan onur ve mutluluk duyduğum Of Medya Derneğimizde, 3 yıl boyunca başkan yardımcımız olarak görev yapan Ahmet Muratoğlu'na başkanlık görevimizi devrettik. Bayrak ve hizmet taşıyıcılığı görevini devrederken, bu değişim konusunda demokrasi adına güzel de bir örnek sunduğumuzu düşünüyorum.  İnşallah birlikte daha güzel çalışmalar yapmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber