O meydan halkın: Kaldırın bu sandalyeleri

Trabzon'da demokrasi nöbeti sürüyor.

O meydan halkın: Kaldırın bu sandalyeleri
Trabzon’da demokrasi nöbeti Atatürk Alanı’nda devam ediyor. Her akşam toplanan yüzlerce kişi Türk bayraklarıyla darbe girişimini lanetliyor.

Sosyal medyada öyle bir tepki geldi ki bu meydanla ilgili yüzlerce kişi yorum yapıp paylaştı.

Platformun önüne koyulan sandalyeler yeni bir protokol oluşturuluyor havası estirdi. Halkın platforma ilk gece nasıl geldiyse öyle olması gerektiğine inanlar ve bu yönde mesajlar gönderenler sandalyelerin kaldırılmasını ya da bütün herkesin o sandalyelerde oturacak şekilde programın ayarlanmasını istediler. 

Bir takipçi ise sandalyelerin kurulduğu fotoğrafı paylaşarak, “Tank varken Halk en öndeydi, şimdi biraz geride beklesin!” mesajı yazdı.

Buna karşılık belediye yetkilileri ve programı yapan yetkililer, “Yaşlılarımız bacılarımız ablalarımız ayakta fazla bekleyemediklerinden bu platformun önüne sandalyeler kurduk. Kesinlikle bir ayrımcılık söz konusu olamaz” dediler.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber