O Kaymakam hakkında şok sözler!

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’da kaymakam isyanı.. Çarşıbaşı İlçesi Küçükköy Mahallesi ve Çevresini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı emekli öğretmen Ali Berber, İlçe Kaymakamı Hakan Hakyemez’i görevini yapmadığı ve ilçenin

O Kaymakam hakkında şok sözler!
Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’da kaymakam isyanı.. Çarşıbaşı İlçesi Küçükköy Mahallesi ve Çevresini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı emekli öğretmen Ali Berber, İlçe Kaymakamı Hakan Hakyemez’i görevini yapmadığı ve ilçenin sorunlarıyla ilgilenmediği gerekçesiyle Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Trabzon Valiliği’ne verdiği dilekçeyle şikayet etti.
 
İlçe kaymakamını yan gelip yatmakla suçlayan Dernek Başkanı Ali Berber, şikayet dilekçesinde şunları kaydetti;
 
“Çarşıbaşı’nın önde gelen siyasetçileri ve esnafları dahi kaymakamın ismini bilmiyor. 2 yıl önce kendisini ziyaret ettiğimde bazı sorunlarımız için mahalleme davet ettim. 2 yıldır hala gelmedi. Küçükköy’ü bırakın hiçbir mahalleyi ziyaret etmedi. Öğleden önce makamına gelmiyor. Sabah toplantı olsa bile geç katılıyor. 3 kez sabah 10.00’da dilekçe vermek istedim. Kaymakam gelmediği için işleme konmadı. 
 
Kaymakam geç gelince memurlar da işlerini aksatıyor. Doğru düzgün hizmet alamıyoruz. İlçemize yazık oluyor. Kaymakam devamsızlıktan sınıfta kalmıştır. Devletin gençlere ve çiftçilere yönelik bazı destekleri oluyor. Bunlarla ilgili vatandaşlarla bilgilendirme yapılmıyor. Kaymakam sanki bakanlığa küsmüş..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber