Numune kapanacak!

08.00'da hasta alımı duracak

Numune kapanacak!
Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Halit Çınarka, Numune Hastanesi Acili'nin kapatılacağıyla ilgili Haber61'in sorularına cevap verdi.

Çınarka, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü acilinin tadilat nedeniyle yarın sabah saat 08.00 itibariyle hasta alımını durduracaklarını söyledi. Tadilat bittiğinde acil servisin Kadın Doğum Çocuk acili olarak hizmete devam edeceğini belirten Çınarka,"Biz bu işlemi bayram öncesi yapmadık bayram süresince hastaların mağdur olmaması için böyle yaptık çünkü diğer polikliniklerde kapalıydı. Numune kampüsü zaten kadın doğum olarak dizayn ediliyor.  Acil kısım bittiğinde de tamamlanmış olacak. Burada yine genel acil hasta alacağız ama travmatik hastalardan ziyade yeşil alan hastası dediğimiz ayakta tedavisi olanları alacağız. Trabzon'da sağlık hizmetlerini daha etkin kullanabilecek şekilde hastanelerimizi planlıyoruz. Bu adımda bunlardan biridir. Fatih Devlet Hastanemizin acili daha önce genişletilmiş en son teknolojiyle hizmet verir duruma getirilmiştir. Böylece hem Fatih hemde Kaşüstü Kanuni acili yeterli bir şekilde hizmet verecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber