Nihat Usta’nın yeri dolmadı

Forum AVM ile mahkeme sürüyorTrabzon’un en gözde alış veriş merkezlerinden olan Forum AVM yönetimi şu sıralar kara kara düşünüyor. Forum AVM’nin bahçesinde yer alan lüks restoranlardan biri mahkemelik!Kiracısı Nihat Usta ile aylık kira anlaşmazlığı yaşanm

Nihat Usta’nın yeri dolmadı

Forum AVM ile mahkeme sürüyor

Trabzon’un en gözde alış veriş merkezlerinden olan Forum AVM yönetimi şu sıralar kara kara düşünüyor. Forum AVM’nin bahçesinde yer alan lüks restoranlardan biri mahkemelik!

Kiracısı Nihat Usta ile aylık kira anlaşmazlığı yaşanması davalık oldu. Aylık kira bedeli 57 bin lira (eski parayla milyar) ödeyen Nihat Usta kirada indirim istemesine karşın hiçbir olumlu yanıt almadı. Daha sonra 1 milyon lira (eski parayla 1 trilyon) harcadığı restoranı boşalttı. Tavandaki avizelerine kadar alıp giden Nihat Usta geride yıkık bir enkaz bıraktı. 6 aydır Forum AVM mahkeme bitmeden burayı kiraya da veremiyor. Nihat Usta’nın ise toplam 2 milyon liradan fazla kira ödediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber