Nazmiye Çam cinayeti davasında yeni gelişme!

Nazmiye Çam davasında yeniden yargılama kararı çıktı

Nazmiye Çam cinayeti davasında yeni gelişme!

Trabzon’da yasak aşk yaşadığı iddia edilen 26 yaşındaki gelini Nazmiye Ç.’yi tornavidayla yaraladıktan sonra denize sokup sopayla döverek öldürdüğü öne sürülen 55 yaşındaki Ali Yaşar Ç. ile oğulları Ahmet Ç. ve Hasan Şükrü Ç. için yeniden yargılama kararı çıktı.

Baba ve 2 oğlu için mahkeme önce delil yetersizliğinden beraat kararı vermişti. Yargıtay ise 3 sanığa ceza verilmesine hükmederek, yeniden yargılama istemişti. Ancak dosyayı inceleyen Yargıtay, sanıklardan birinin olay tarihinde yaşının 18’den küçük olduğu için indirim yapılması gerektiğini belirterek kararı ikinci defa bozdu.

2009 yılında evinden 5 yaşındaki engelli oğluyla ayrılan Nazmiye Ç. kaybolmuş, oğlu ise aynı gün yolda gezerken bulunmuştu. Nazmiye Ç.’nin cesedi 5 gün sonra deniz kenarında bulunmuş, öldürülmeden önce işkence edildiği ve başka bir yerde öldürüldükten sonra denize atıldığı tespit edilmişti. Olaydan sonra Nazmiye Ç.’nin eşi, kayınbiraderi ve kayınpederi tutuklanmıştı.


Kayınpeder Ali Yaşar Ç.’nin gelini hakkında oğluna “Ahlak dışı ilişkiler içerisinde. Şerefini temizle” dediği, ardından diğer oğlu Ahmet ile birlikte gelinini kaçırıp deniz kenarında başına vurarak ve başını denize sokup boğarak öldürdüğü ileri sürülmüştü. 

Habertürk

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber