Mustafa Bekar Haber61'i ziyaret etti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve yardımcısı Mustafa Koç, Haber61.net’i ziyaret etti. Başkan Bekar, “Trabzon büyükşehir olduktan sonra yeni kurulan Ortahisar ilçemizin ziraat odalarını yeniden kurması gereki

Mustafa Bekar Haber61'i ziyaret etti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve yardımcısı Mustafa Koç, Haber61.net’i ziyaret etti.

Başkan Bekar, “Trabzon büyükşehir olduktan sonra yeni kurulan Ortahisar ilçemizin ziraat odalarını yeniden kurması gerekiyordu. Bu bağlamda Türkiye Ziraat Odaları Birliğimiz bir çalışma başlattı. Bu çalışma çerçevesinde muhtarlarımızla ve çiftçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu çalışma doğrultusunda aday olarak kurucular kurulu listemizi oluşturduk ve genel merkeze sunduk. Genel merkez ince eleyip sık dokudu ve neticede bizim kurduğumuz kurucular kurulu listesi onaylandı.

Böylece ilk adım atılmış oldu. Muhataplarımızla el ele vererek çalışacağız. Aldığımız görevin sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluk anlayışı ile hareket edeceğiz. Trabzon büyük bir şehir ve Ortahisar onun gözbebeği. Ortahisar’a yakışır bir çalışma içerisinde olacağız. 8’de daireye,5’te eve giden bir anlayışla değil, bu çalışma saatleri içerisinde bütün emekçi kardeşlerimizin sorunlarını çözme odaklı bir anlayışla çalışacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler