Mustafa Akkaya tramvay müjdesini Haber61'de verdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, hafif raylı sistemin hayata geçeceği tarihi açıkladı.

Mustafa Akkaya tramvay müjdesini Haber61'de verdi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ve Basın Danışmanı Ahmet Yoloğlu, Haber61’i ziyaret etti

İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ve Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu ile görüşen Akkaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. 

AKKAYA MÜJDEYİ VERDİ

Trabzon'un gündeminden düşmenen hafif raylı sistem hakkında bilgilendiren Mustafa Akkaya, Trabzon’da raylı sistemin 2 yıl içerisinde devrede olacağını söyledi.

Akkaya, hafif raylı sistemin yapımına en geç yeni yılın ikinci diliminde başlanacağını ifade ederek, ”Bugün 30 Kasım 2016 size şu sözü veriyorum. Hafif raylı sisteme en geç 30 Kasım 2018'de bineceksiniz. Öncelikle Akyazı ile Havaalanı arasında çalışacak. Daha sonra Akçaabat ve Yomra’ya kadar uzanacak. İlk etapta ilk bölümü yapılacak." dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler