Muharrem Usta, Başkan Genç'i ziyaret etti

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Başkan Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Muharrem Usta, Başkan Genç'i ziyaret etti

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

Muharrem Usta ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Genç, yeni oluşturulan takım hakkında Başkan Usta'dan detaylı bilgiler aldı. Yeni sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulduğunu ifade eden Başkan Genç, daha ileriki yıllarda takım ruhunun oturtulmasıyla birlikte ulusal ve uluslararası alanda daha büyük başarılara imza atılacağına dikkat çekti.

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapılanma sürecini çok iyi götürüyoruz. İnşallah Trabzonspor bu sezon iddialı bir takım kurarak ligde adından söz ettirecektir. O eski Trabzonspor ruhunu diri tutabilirsek önümüzdeki yıl şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olacağız. Takımımızın şanlı tarihine yakışır bir performans sergileyerek o eski Anadolu duruşunu tekrar ortaya çıkaracağımızdan en ufak bir şüphem yok. Özellikle bu yıl almış olduğumuz oyuncularla, takım olma başarısını gösterebilirsek önümüzdeki yıllarda da Trabzonsporumuz inanıyorum ki özlediğimiz şampiyonlukları yaşayacaktır. Bu yıl takım olma hüviyetini kazanmamız gerekiyor. Bunu başarabilirsek taraftarlarımızın yad ettiği o eski şampiyonluk ruhunu tekrar canlandırabiliriz. Yönetimimiz, şu anda Trabzonspor'un iskeletini oluşturuyor. İnşallah cumartesi akşamı oynanacak olan sezonun ilk maçında galibiyet alarak sezona güzel bir başlangıç yapmış oluruz. 2016-2017 futbol sezonunda Trabzonsporumuza başarılar diliyoruz. Trabzonspor taraftarlarına da bu konuda büyük görevler düşüyor. Her zaman özverili davranan taraftarımız, bu sezon da eminim ki desteğini takımımızdan esirgemeyecektir. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var."

GENÇ'İN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ise Başkan Genç'in Trabzonspor sevdasının kendilerini ve oyuncuları her zaman motive ettiğine vurgu yaparak, "Hem belediye başkanımız hem de son kongremizin divan başkanı olan Başkanımız Genç'in Trabzonspor noktasındaki fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar kendisi kulübümüzü hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu tutumundan ve desteklerinden ötürü kendisine teşekkür etmeyi bir borç bilirim." diye konuştu.  


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler