Minik Emirhan'ın isteği yerine geldi

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu sınıfı öğretmeni İsmail Bakacak ve 4’inci sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.   Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, mah

Minik Emirhan'ın isteği yerine geldi
Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu sınıfı öğretmeni İsmail Bakacak ve 4’inci sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.
 
Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, mahallelerindeki sokaklarda engelli vatandaşlarımız rahat bir şekilde dolaşmaları, yol ve kaldırımlara engelli rampası yapılmasını söyleyerek sorunun çözülmesi için Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na dilekçe yazdı. Engelli kaldırımı talep ettiği yeri belirleterek dilekçesine ekleyen Emirhan'ın isteği, Başkan Sarıalioğlu tarafından kısa bir süre içerisinde yerine getirileceği sözünü aldı.
 
‘ÇOCUKLARIMIZ YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ´
 
Of Belediyesi olarak öncelikli hizmet gruplarının arasında çocukların önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of’un gerçek sahibi olan çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek bizim temel görevimiz. Emirhan, takdir edilecek bir davranış örneği göstererek mahallesindeki sıkıntısını bize iletti. İlçenin sorunları konusundaki hassasiyeti ve yaşadığı şehre duyduğu aidiyeti, bu davranışı ile bizlere gösteren çocuğumuz toplumun tüm kesimlerine örnek olmalı” diye konuştu. 
 
Çocukların her konudaki taleplerini alarak kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ettirdiklerini de belirten Başkan Sarıalioğlu, “Unutmayalım ki Of, gelecek nesillere teslim edilmek üzere geçmişin bize verdiği en önemli emanet. Bizde bu sebeple Of’un gerçek sahibi olan çocuklarımızla birlikte ilçeyi yöneterek geleceğe taşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Başkan Sarıalioğlu ayrıca minik Emirhan’ı duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Sınıf öğretmeni Bakacak ve Emirhan da, Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler