Metin Kara: "milletimiz gereken dersi verdi"

Metin Kara'dan önemli açıklama...

Metin Kara: "milletimiz gereken dersi verdi"
15 Temmuz 2016 gecesinin tarihe karanlık bir sayfa olarak geçeceğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Alçaklara ve hainlere karşı milletimiz gereken dersi verdi.Bütün esnaf teşkilatımıza çağrım işlerinin başında olmalarıdır” dedi.

MİLLET CEVABINI VERDİ

Ordu içindeki bir gurup çetenin haince ve  alçakça darbe girişimine karşı Türk Milletinin gereken cevabı verdiğini belirten Trabzon Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı(TESOB) Metin Kara “Millet iradesi en ağır cevabı verdi.Vatandaşımız sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı.Bütün bu yaşananlardan çıkarılacak tek ders demokrasiye olan bağlılığlımızın ne kadar güçlü olduğudur.Türkiye şer odaklarına ve teröristlere asla geçit vermeyecek.Bu milletin askeri ve polisi dayanışma içinde çatışmaya devam edecektir” dedi

ESNAF İŞİNİN BAŞINDA OLSUN

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da vatandaşlarımız sokaklara çıkarak cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmıştır diyen TESOB Başkanı Kara “Esnafımız işinin başındadır. Bütün esnaf teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza çağrım şudur.Bayrağınızı iş ve evlerinize asarak normal hayata dönelim.Sağduyumuzu ve birlikteliğimizi asla kaybetmeyelim.Ülkemizin huzuru ve güveni için demokrasiye sahip çıkma noktasında şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI

Ülke olarak bu hassas süreçte daha çok dayanışma ve birlik içinde olmamız gerektiğini dile getiren başkan Kara “Şimdi zaman ay-yıldız bayrağı altında kenetlenme zamanıdır.Türkiye artık eski günlere asla dönmeyecek,dönmesine izin vermeyeceğiz. Allah bize bir daha böyle acı dolu bir gün yaşatmasın.Halkımıza büyük geçmiş olsun.Kimse umudunu kaybetmesin kimse üzülmesin kimse canını sıkmasın.Türk Milleti güçlüdür,devletimiz tüm kurumları ile her türlü alçaklığa karşı dim-dik ayaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler