Maçka şehitlerinin isimleri ölümsüzleşecek

Trabzon'un Maçka ilçesinde hain saldırı sonucu şehit olan 3 polis memurunun ismi yaşatılacak.

Maçka şehitlerinin isimleri ölümsüzleşecek
Trabzon'un Maçka ilçesinde 19 Temmuz'da yaşanan terör saldırısı sonucunda şehit olan 3 polis memurunun adının ölümsüzleştirilmesi için Maçka Belediyesi tarafından şehitlerin adının verileceği çeşme yapılacak.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, ilçede yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olan polis memurları İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç ve Ramazan Donat'ın adlarının yaşatılması adına, olayın gerçekleştiği yerde şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu çeşme yapımıyla ilgili gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. 

Koçhan, burada yaptığı konuşmada, ilçede yapılan terör saldırısını kınadığını ifade etti.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Koçhan, "Maçka Belediyesi olarak şehitlerimizin anısına olayın yaşandığı yerde çeşme yapma karar verdik. Şehit polislerimiz İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç ve Ramazan Donat'ın isimlerini yer alacağı çeşmeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz." dedi.

Koçhan, ilçedeki diğer çalışmalarla ilgili de bilgilendirmede bulunarak, "Söz verdiğimiz proje olan parkımızda biri büyük olmak üzere iki çocuk oyun parkı, Erkan Ocaklı köprümüz, kafeteryası, temiz futbol heykeli, şehit anıtı, yürüyüş alanı, bankları ile ilçemize yakışan bir proje oldu. Bu yeni yaşam alanın ismini de Adnan Menderes parkı olarak koyduk. İlçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler