Maçka Saldırısında flaş detay

Araç altında ki bomba patlamadı faciadan dönüldü

Maçka Saldırısında flaş detay

Trabzon’un Maçka İlçesi girişinde bulunan Çevik Kuvvet polis kontrol noktasında sabahın ilk saatlerinde terör örgütü PKK tarafından ateş açıldı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre;  hainlerin silahlarından çıkan ateş ile 5 polis yaralandı. Silah seslerinin duyulması ile bölgeye çok sayıda vatandaş gidrek yaralılara müdehale etti. 

Yaralıları taşıyan İsmail Avcı
Yaralılara ilk müdehale eden İsmail Avcı olay anını Haber61.net’e anlattı. Avcı, “ Silah seslerini duydum ve hemen polislerimizin yanına gittim. Araç içerisinde 5 polisi alarak dışarı çıktım. Hasteneye sevk ettik.”söyledi. Çatışma sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken yaralılar Trabzon’da çeşitli hastanelere sevk edildi.

Hainlerin saldırdığı Polis Arabası 
Saldırıya uğrayan Çevik Kuvvet aracına hain teröristler el bombası atıldığı ve bu bombanın patlamadığı aracın altında kaldığı tespit edildi. Bölgede Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat operasyon başlattı.



Araç altında bomba patlamadı

Haber ve Fotoğraflar  : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler