Maçka'da yol çalışmaları tam gaz

Maçka'da yol betonlama çalışmaları sürüyor.

Maçka'da yol çalışmaları tam gaz

Trabzon’un Maçka ilçesinde betonlama çalışmaları devam ediyor. 2015 yılında 3 milyonluk betonlama çalışması gerçekleşen ilçede 2016 yılında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile 4,5 milyonluk betonlama çalışması gerçekleştirilecek. 

Bu kapsamda ilçeye bağlı Bakımlı Mahallesi, Ardıçlıyayla Mahallesi, Bakırcılar Mahallesi ve Yazlık Mahallesi’ndeki betonlama çalışmaları tamamlanırken, Ocaklı Mahallesinde betonlama çalışmaları devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon’un en fazla yol ağına sahip ilçeleri olduklarını vurgulayarak “Arazi bakımından Trabzon’un en büyük yüzölçümü ve en fazla karayoluna sahip ilçe konumundayız. Bu bakımından ilçemizin yol sorunları oldukça fazla. Göreve geldiğimiz süre içerisinde makine parkımızı genişleterek oluşturduğumuz ekipler ile yollarımızın bakım ve onarım gibi tüm işlerini yapıyoruz. 2015 yılındaki betonlama çalışmalarında Trabzon Büyükşehir Belediye’mizin destekleri ile iyi yol kat ettik. Bu yılda yine Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile betonlama çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber