Maçka'da ihanet listesinde kumpas mı yapıldı?

Trabzon bu haberi çok konuşacak...

Maçka'da ihanet listesinde kumpas mı yapıldı?
Trabzon’un Maçka İlçesinde FETÖ/PDY operasyonları sırasında ele geçirilen cemaat yapılanması listesinde bir isimin sonradan el ile yazıldığı gerekçesi ile soruşturma açıldığı öğrenildi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası tüm yurtta başlayan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında Maçka ilçesinde bu örgüt yapılanması yönelik çalışma yapıldı. Polis Ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonrasında cemaate bağlı bir evde üzerlerinde ilçe yapılanmasının bulunduğu ve cemaat ‘ablalar’ olarak isimlendirdiği kişilerin adlarının yer aldığı bir liste ele geçirildi.
 
Listede dikkat çeken ayrıntı ise; cemaat ablaları arasında dönemin Maçka İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen S.G’in isminin yer alması oldu. S.G, isminin farklı bir kalem ile iki isim arasında sıkıştırıldığı iddia edilirken yapılan araştırmada ismin listeye sonradan dahil edildiği bilgisine ulaşıldı. İlçe Savcılığı olay ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenilirken S.G.’nin isminin yer altığı kağıt Ankara Jandarma Kriminal Daire başkanlığına gönderildi.
 
Soruşturmanın Kriminal Daireden gelecek olan rapor ile devam edeceği öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber