KTÜ'de afiş kavgası 5 yaralı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) 1 Mayıs gerginliği yaşandı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 7 üniversite öğrencisi, KTÜ içersine ve civarına ‘1 Mayıs’ İşçi Bayramı nedeni afiş astılar. Okulun güvenliğinden sorumlu O.

KTÜ'de afiş kavgası 5 yaralı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) 1 Mayıs gerginliği yaşandı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 7 üniversite öğrencisi, KTÜ içersine ve civarına ‘1 Mayıs’ İşçi Bayramı nedeni afiş astılar. Okulun güvenliğinden sorumlu O.D, olay izinsiz olarak asılan afişleri sökmeye başladı. Afişlerin söküldüğünü fark eden 7 öğrenci O.D’nin yanına gelerek tartışmaya başladılar. Bu esnada karşıt görüş oldukları belirlenen 4 öğrencide güvenlikçiden yana olunca kısa süreli bir arbede yaşandı.

Bir süre sonra yine afiş asan diğer öğrenciler kalabalık bir gurup ile birlikte tekrar aynı noktaya gelerek slogan atmaya başladılar. Kalabalık grup daha sonra hem güvenliği hem de ona yardımcı olan karşıt görüş öğrencileri darp ettiği ileri sürüldü. Hafif şekilde yaralanan öğrenciler Taksim Polis Merkezine giderek kendilerini darp edenlerden şikayetçi oldu. Olayla alakalı şahıslar hakkında inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber