KTÜ'de teröre lanet yağdı

'Terörle Mücadele, Trafik ve Asayiş' panelinde öğrencilere terör örgütleri anlatıldı.

KTÜ'de teröre lanet yağdı
Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Abdullah Meslek Yüksekokulunda düzenlenen, "Terörle Mücadele, Trafik ve Asayiş"  konulu programda, 15 Temmuz darbe girişimine, terör örgütlerine ve teröristlere lanet yağdı.

MYO Konferans salonunda düzenlenen program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal marşının okunmasıyla başladı. 

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yaptığı konuşmada Meslek Yüksekokulu ve programlar hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin FETÖ ve PKK gibi tüm terör örgütlerine karşı uyanık ve duyarlı olmalarını istedi. Doç. Dr. Çuvalcı, "Tüm öğrencilerimizin ve personelimiz her zaman devletimizin yanında, bayrağımıza, vatanımıza, devletimize ve milletimize sahip çıkmaları çok büyük önem taşımaktadır" dedi.

Trabzon Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Terör Şube Sorumlusu Celil Yürümez tarafında yapılan "Terör" konulu sunumda, 15 Temmuz darbe girişimi, FETÖ terör örgütü ve örgütün eleman kazanma teknikleri hakkında bilgiler verildi. Yürümez, öğrencileri tüm terör örgütlerine karşı duyarlı ve uyanık olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü görevlisi Abdulmuttalip Çıtkıran, "Asayiş"  konulu sunum yaparak cinayet, gasp, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık vb. konularında, ve uyulması gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü görevlisi Turgay Özsüleyman ise, "Trafik" konusunda yaptığı sunumla öğrencilere, trafik kazalarının oluş nedenlerini ve alınması gereken tedbirleri istatistik ve bilimsel veriler ışığında slayt sunum eşliğinde anlattı. Öğrencilerin otostop çekerek tanımadıkları araçları trafikte durdurmalarının hem trafik akışında kazalara neden olabileceğini, hem de kendilerini tehlikeye sokabileceğine de vurgu yapan Özsüleyman, öğrencilerin ulaşımlarında Belediye otobüslerini ve resmi minibüsleri kullanmaları gerektiğinin önemini anlattı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber