KOAH hastası kadın 3 can kurtardı

Trabzon’un Arsin İlçesi Fatih Mahallesi’nde oturan Zehra Koz (55), kızı Saliha (30) ve 13 yaşındaki torunu Gökçe ile Cudibey Mahallesi’nde bulunan sahile gitti. Yanlarındaki şişme bot ile denizin sığ olduğu yerlerde gezinen Koz Ailesi, farkında olmadan ak

KOAH hastası kadın 3 can kurtardı
Trabzon’un Arsin İlçesi Fatih Mahallesi’nde oturan Zehra Koz (55), kızı Saliha (30) ve 13 yaşındaki torunu Gökçe ile Cudibey Mahallesi’nde bulunan sahile gitti. Yanlarındaki şişme bot ile denizin sığ olduğu yerlerde gezinen Koz Ailesi, farkında olmadan akıntıya kapılarak yaklaşık 15 metre açığa sürüklendi.
 
Botun alabora olmasıyla bir anda derin sularda kendilerini bulan ailenin imdadına, o sırada sahilde bulunan Kezban Örnek (51) koştu. 5 yıl önce yakalandığı akciğer hastalığı nedeniyle her gece oksijen tüpüne bağlı olarak yaşamını sürdüren Örnek, çok az yüzme bilmesine rağmen üzerindeki elbiselerle denize atladı. Örnek, kazazedeleri tek tek çekerek alabora olmuş botun kenarından tutmalarını sağladı. Örnek, daha sonra botu kıyıya çekti. Doktorların kendisine 1 yıl ömür biçtiğini söyleyen Örnek, “Yüzmeyi tam bilmememe rağmen kendimi suya atıp onları nasıl sudan çıkardım, bilmiyorum” dedi.
 
1-560.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber