Kepçe getirdi Helikopter aldı

Trabzon’da TİSKİ ekibiyle sağlık il müdürlüğü ekibi bir bebeği kurtardı. Kar kalınlığı 2 metreye kadar yükseldiği Tonya İlçesi kırsalında yolların kapalı olması nedeniyle acil hastalar hastaneye getirilmekte sorun yaşıyor. Bunlardan bir tanesi de yüksek a

Kepçe getirdi Helikopter aldı

Trabzon’da TİSKİ ekibiyle sağlık il müdürlüğü ekibi bir bebeği kurtardı. Kar kalınlığı 2 metreye kadar yükseldiği Tonya İlçesi kırsalında yolların kapalı olması nedeniyle acil hastalar hastaneye getirilmekte sorun yaşıyor. Bunlardan bir tanesi de yüksek ateşten dolayı fenalaşan 5 yaşındaki Fatma Beyza Öztürk oldu.

Önce yollar kapalı olduğu için TİSKİ yetkililerine bildirildi. Bu durumu öğrenen  TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, anında ekibi görevlendirdi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin TİSKİ Tonya İlçesi Şantiye Şefliğine bağlı kepçe operatörleri harekete geçti. Bebeğe ulaşan ekipler bebeği kepçeye koyarak hava ambulansının indiği noktaya kadar getirildi ve arıdndan bebek hastaneye ulaştırılarak kurtarıldı.

11,.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber