Karadeniz'de ağlara köpekbalıkları takıldı!

Giresun'da bir balıkçının ağına takılan camgöz cinsi köpek balıkları tezgahta satışa sunuldu.   Köpek balığını satışa sunan İbrahim Yücel,  muhabirine yaptığı açıklamada, köpek balığının Giresun açıklarında mezgit avına çıkan balıkçı teknesinin ağına takı

Karadeniz'de ağlara köpekbalıkları takıldı!
Giresun'da bir balıkçının ağına takılan camgöz cinsi köpek balıkları tezgahta satışa sunuldu.
 
Köpek balığını satışa sunan İbrahim Yücel,  muhabirine yaptığı açıklamada, köpek balığının Giresun açıklarında mezgit avına çıkan balıkçı teknesinin ağına takıldığını söyledi.
 
Camgöz cinsi köpek balıklarının nadir olarak yakalandığını ifade eden Yücel, "Köpek balıkları Karadeniz'de nadir görülüyor. Tezgahta satışa sunduğumuz balık vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. İlk kez köpek balığı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Nadir görüldüğü için de insanlar büyük ilgi gösteriyorlar" dedi.
aa_picture_20151011_6497298_web.jpg
Yücel, köpek balıklarının 1 ila 1,5 metre boylarında olduğunu dile getirerek, "Köpek balıklarının kilogramını 50 liradan satışa sunduk. Alıcısı bir hayli fazla oluyor. Bu balığın genelde buğlaması ve ızgarası yapılıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber