Kara: "Terör belasından kurtulmadan rahat yok"

TESOB Başkanı Kara'dan önemli açıklamalar...

Kara: "Terör belasından kurtulmadan rahat yok"
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, teröre karşı devlet-millet topyekûn bir savaş sürdürüldüğünü belirterek, “Bu dönemde en kritik görevlerden birinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teröre karşı kararlı duruşu ve mücadelesi için sonuna kadar ülkenin her kesimi sahip çıkmalı” dedi.

“TERÖRİSTLER TEMİZLENİYOR”

Türkiye’nin içeride ve dışarıda çok hassas bir süreçten geçtiğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara, “Terör belasından kurtulmadan bize rahat yok. 15 Temmuz sonrası ülke olarak bu beladan kurtulmaya kenetlendik. Ne FETÖ ne PKK ne DAİŞ bu ülkenin topraklarını bölebilecek. Kimse ülkemizin huzurunu bozamayacak. Teröre karşı devlet ve millet el ele verdi. Teröristler tek tek temizleniyor. İçimiz rahat olsun” diye konuştu.

HUZUR YOKSA GERİSİ BOŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kritik bir dönemde önemli bir sorumluluk aldığını belirten Başkan Kara, “Hemşehrimiz Süleyman Soylu, teröre karşı kararlı, inatçı ve samimi bir duruş sergiliyor. Bize ve ülkedeki herkese düşen görev de onu desteklemek ve sahip çıkmaktır. Unutmayalım ki huzur ve güvenimiz yoksa gerisi boş. Türkiye’nin kurtuluşu bu sürece bağlıdır. Herkes egolarını, kaprislerini, çıkarlarını bir kenara bırakmalı, sudan bahaneler üretmeden bu sürece destek olmak için çalışmalıdır. Teröre karşı tüm Türkiye elini taşın altına koymalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber