Kar, Belediye Başkanını Şair Yaptı!

Rize’de etkili olan yoğun kar yağışı sonrası yaşanan buzlanmalar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Rize’de şehrin ara caddelerinde bile oluşan kar dağları ve kırılmayan buzlar günlük yaşantıyı güçleştiriyor. Karla mücadele çalışmalarındaki aks

Kar, Belediye Başkanını Şair Yaptı!
Rize’de etkili olan yoğun kar yağışı sonrası yaşanan buzlanmalar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Rize’de şehrin ara caddelerinde bile oluşan kar dağları ve kırılmayan buzlar günlük yaşantıyı güçleştiriyor. Karla mücadele çalışmalarındaki aksaklıklardan dolayı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise eleştirilerin hedefi haline geldi.
20160127aw643745_01.jpg
 
Kasap, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yazdığı bir şiir ile cevap verdi. Şiirine “Bu türkü bazı hemşerilerime gelsin. Kar şair etti beni” sözleri ile başlayan Kasap şiirinde ise şu mısralara yer verdi:
“Kar yağdı mi Rize de. Sinirler hep hoplayı. Bazı hemşerilerum hesabini sorayı. Kar sokakta oldu mi. Bazıları kizayi. Haçan yuzume bakup bu karı benden sorayı. Bilseydum böyle olmaz. Göğe branda gererdum. Belki bazılarinun. Gözlerine girerdum.”
Başkanın şiiri Rizeli hemşerileri tarafından ise tam not aldı. Şiiri beğendiğini belirten Rizeliler, “Şiir çok güzel olmuş. Çok kar yağdı. Başkan elinden geleni yaptı. Gece yarılarına kadar çalıştığına şahidiz. Birazda vatandaşlar yardımcı olmalı” dediler. Kimi Rizeliler ise şiiri güzel bulduklarını belirterek “Keşke şair olsaydı. Şairliği daha iyi yapardı” dediler.
20160127aw643745_02.jpg20160127aw643745_03.jpg20160127aw643745_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber