Kaderin böylesi! Kanserden kurtuldu ama...

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen kazada 2 motorsikletli arkadaş çarpıştı. Kazada Koray Güdü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğan Güdü ise yaralı olarak hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.   Kazada hayatını kaybeden Koray Güd

Kaderin böylesi! Kanserden kurtuldu ama...
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen kazada 2 motorsikletli arkadaş çarpıştı. Kazada Koray Güdü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğan Güdü ise yaralı olarak hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
 
Kazada hayatını kaybeden Koray Güdü’nün daha önce kanseri yendiği öğrenildi. Beyin kanaması teşhisi ile Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Doğan Güdü’nün ise yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.
 
Koray Güdü’nün cenazesi bugün Köprübaşı Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilköy mahallesi Kuru Çeşme mevkiindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
 
Karadeniznsesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber