İskenderpaşa tarih yazmaya gidiyor

İskenderpaşa Ortaokulu Türkiye ilköğretim okullar arası futbol şampiyonası final etabınıda şampiyonluk hedefliyor. 24-29 Mayıs tarihleri arası Kütahya Tavşanlı'da yapılacak olan İlköğretimler arası Futbol Final etabına katılacak olan İskerdepaşa Ortaokulu

İskenderpaşa tarih yazmaya gidiyor

İskenderpaşa Ortaokulu Türkiye ilköğretim okullar arası futbol şampiyonası final etabınıda şampiyonluk hedefliyor.

24-29 Mayıs tarihleri arası Kütahya Tavşanlı'da yapılacak olan İlköğretimler arası Futbol Final etabına katılacak olan İskerdepaşa Ortaokulu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon'da yapılan İlköğretim okullar arası futbol şampiyonasında Trabzon 1.'si olarak Ordu'yapılan şampiyonanın 2.etabınıda şampiyonlukla kapatan,ardından Sivas'ta yapılan şampiyonada yarı finale yükselen İskenderpaşa Ortaokulu öğrencileri Kütahya'da yapılacak olan final etabında Trabzon'u temsil edecek.

İskenderpaşa Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Kamil Aydın yaptğı açıklamada,şampiyona öncesi okulumuz bünyesinde yaptığımız seçmeler sonunda takımımızı bir araya getirdik.Trabzon'da yapılan organizasyondan şampiyon çıktık.Ordu ve Sivas'ta yapılan 2.'ci ve 3.'ü etaplarda başarılı sonuçlara alarak final etabına katılmaya hak kazandıklarını ifade ederek Trabzon'u en iyi şekilde temsil edip şampiyonluk sevincini bir kez daha tatmak istiyoruz dedi.

Okul Müdür Mevikili Mehmet Cemal Üçüncü ise açıklamasında,takımızla nekadar gurur duysak azdır.Okulumuz vizyon kazanmayı sürdürüyor.Birbirinden değerli öğretmen arkadaşlarımız ile başarının mimarları olduğumuz için gururluyuz dedi.Eğitimle sporun içi içe gidebileceğini göstermek açısından alınan bu başarının emsal teşkil etmesi gerektiğinin altını çizen Üçüncü,bunu başarmak gurur verici dedi.

Öte yandan İskenderpaşa Ortaokulunda yapılan törenin ardından futbolculara Okul Müdür vekili Mehmet Cemal Üçüncü madalyalarını taktim etti.Tören İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber