İş adamı oğluyla horon tepki

Çarşıbaşı’nın önde gelen işadamlarından Mehmet Kobya ile Güler Kobya çiftinin oğlu Onur Kobya, Hatice ve Necati Bektaş çiftinin kızı Merve ile görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.   Genç çift Akçaabat Söğütlü mahallesindeki Remzi Düğün Salonu’ndaki

İş adamı oğluyla horon tepki
Çarşıbaşı’nın önde gelen işadamlarından Mehmet Kobya ile Güler Kobya çiftinin oğlu Onur Kobya, Hatice ve Necati Bektaş çiftinin kızı Merve ile görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.
Genç çift Akçaabat Söğütlü mahallesindeki Remzi Düğün Salonu’ndaki düğün töreniyle bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.
Düğünde Kobya ve Bektaş ailelerinin akrabaları, dostları, arkadaşları, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerive tüm sevenleri Merve ve Onur çiftini bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.
Ünlü sanatçı Zeynep Başkan’ın da sahne aldığı düğün töreni kemençe, davul ve zurna eşliğinde oynanan horonlarla gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
Kobya ve Bektaş aileleri mutlu günlerinde yanlarında olan ve düğüne katılan misafirlerle tek tek ilgilenip, teşekkür etti. Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hüseyin Tok da eşiyle dans etti genç çifte mutluluklar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber