İmperial hastanesi çalışanları iftarda buluştu

İmperial Hastanesi çalışanlarına iftar yemeği verdi.

İmperial hastanesi çalışanları iftarda buluştu

İmperial Hastanesi çalışanları düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Trabzon Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu, hastane ortakları ve hekimleri geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ömer Fatih Çelik, yemeğe katılanlara teşekkür ederek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Çelik, "İmperial Hastanesi olarak geleneksel olarak sürdürdüğümüz iftar yemeğinde çalışanlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmperial Hastanesi olarak hastalarımıza kaliteli sağlık hizmetini hep ön planda tuttuk. Kuruluşumuzdan bu yana kaliteli sağlık hizmetinden hiç ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. İmperial Hastanesi her geçen gün büyüyor. İnşallah daha ileri ki günlerde daha büyük işler yapacağız” dedi.
 


 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber