İmam Evinde Ölü Bulundu

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde görev yapan imam evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Akbulak köyü Mumya mahallesindeki caminin imamı Ramazan Yavuz (28) sabah camiye gitmeyip bir de komşu köydeki cenazeyi anons etmesi için aranıp ulaşılam

İmam Evinde Ölü Bulundu

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde görev yapan imam evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Akbulak köyü Mumya mahallesindeki caminin imamı Ramazan Yavuz (28) sabah camiye gitmeyip bir de komşu köydeki cenazeyi anons etmesi için aranıp ulaşılamayınca köylü durumundan şüphelendi. Evine giderek kontrol eden köylüler, Yavuz'un cansız bedenini buldu. Sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği tahmin edilen Yavuz'un evli ve bir çocuğunun olduğu, çocuklarını bir gün önce Şebinkarahisar'daki baba evine gönderdiği, kendisinin de Cuma namazının kıldırdıktan sonra yanlarına gitmeyi planladığı öğrenildi.

Yavuz'un cenazesi haberini alan köylüler ve Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinden hemşehrileri Şiran Devlet Hastanesi'ne akın etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler