HÜDA PAR'dan Trabzon'da...

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve beraberindeki heyet Trabzon'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sait Şahin ve beraberindeki heyet, ilk olarak Trabzon'da faaliyette

HÜDA PAR'dan Trabzon'da...
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve beraberindeki heyet Trabzon'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
 
Sait Şahin ve beraberindeki heyet, ilk olarak Trabzon'da faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarından Doğu Karadeniz Akıncılar Derneği'ni ziyaret etti.
 
HÜDA PAR heyetini, Doğu Karadeniz Akıncılar Derneği Başkanı Abdulkadir Dursun ve dernek üyeleri karşıladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, HÜDA PAR'ın bölgedeki konumu ile son zamanlarda Türkiye'de yaşanan olaylar ve çözüm süreci değerlendirildi.
 
Ardından Trabzon Ensar Vakfı'nı ziyaret eden ve burada Vakıf Başkanı Ömer Topaloğlu ve dernek üyeleri ile görüşen Şahin, HÜDA PAR olarak bölgede huzur ve sükûnetin sağlanması için çaba içinde olduklarını belirterek, herkesin bir çaba içinde bulunması gerektiğini söyledi.
 
Şahin ve beraberindeki heyet, ardından Trabzon Sivil Dayanışma İnisiyatifi başkanı Cemalettin Biner'i ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber