"Hiç umutlanmayın mangalı kuzu  pişirmek için  yakmadık"

Araç parkını güçlendirdi kurdeleyi kesti espriyi patlattı 

"Hiç umutlanmayın mangalı kuzu  pişirmek için  yakmadık"
Haber61/Haber Servisi

Trabzon’un en renkli belediye başkanlarından olan Coşkun Yılmaz yine herksi gülme krizine soktu. Çarşıbaşı İlçesi’nin belediye araç parkını güçlendirmesi için düzenlenen kurdele kesim töreninde arkada yanan mangalları kastederek, “Bakın sakın umutlanmayın. Kuzu pişirmek için yakmadık. Onları üşümeyin diye yaktık” demesi herkesi güldürdü. Ardından yeni araç parkının kurdelesini keserek, “İlçemize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Trabzon’un Çarşıbaşı Belediyesi araç parkını güçlendirdi. Alınan araçların hizmete girmesinden dolayı kurdele kesim töreni yapıldı. Törende yeni alınan 1 Greyder, 2 Kamyon, 2 Bekoloder, 1 Yükleyici, 1 Cenaze Arabası hazır bulunurken Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, mahalle ve köy muhtarları ve belediye meclis üyeleri katıldı. 


Kurdele kesimi sırasında Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz yine herkesi güldürmeyi başardı. Mangalları gösteren Başkan Yılmaz, “Bunları kuzu pişirmek için getirmedik. Sakın umutlanmayın. Bunlar üşümeyesiniz diye burada yanıyorlar” demesi üzerine herkes kahkahaya boğuldu.

Ardından kurdele kesimi sonrası Başkan Yılmaz ilçeye yapılan projelerden ve belediyenin yaptığı çalışmalarından bashederek,”Sahil tahkimatımız sürüyor. Limanda rıhtım yapımı devam ediyor. Limanımız güzelleşiyor. DSİ ile ortaklaşa yaptığımız dere ıslahımız sürüyor. Herşey güzel ilçemiz Çarşıbaşı için. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İlçemiz bunu hakediyor. Ayrıca bu ekipmanlarımızla daha güçlendik. Daha iyi hizmet sunacağız. En iyisini hedeflemekteyiz. Yeni projelerimiz de olacak. Önümüzdeki günlerde bunları da açıklayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler